El TC no accepta cap recusació del Parlament

Tomba per unanimitat l'intent d'apartar Pérez de los Cobos i González-Trevijano
Perez de los Cobos, president del TC
Perez de los Cobos, president del TC

Les recusacions presentades per la Mesa del Parlament de Catalunya per impedir que Francisco Pérez de los Cobos i Pedro González-Trevijano participessin en les deliberacions sobre la llei catalana de consultes populars no referendaries han estat desestimades.

Aquestes accions argumentaven manca d’objectivitat d’imparcialitat per part de González-Trevijano, qui s’havia mostrat crític amb el nacionalisme català en algunes col·laboracions amb mitjans de comunicació, i de Pérez de los Cobos, president del Constitucional, qui fou militant del PP i col·laborador de FAES.

Finalment, el TC ha resolt per unanimitat que no existeixen motius per dubtar de la seva imparcialitat i tots dos participaran en la resolució dels recursos plantejats pel Govern espanyol contra la llei de consultes i la convocatòria de la votació del 9N.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides