Empresaris recorden un Pujol Jr. superb i ‘xuleta’

Mas era "un criat", la "titella" del clan, assegura un d'ells
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

El cognom Pujol intimida menys que mai, per la qual cosa no cessen d’aparèixer informacions procedents de l’àmbit empresarial que destapen el tarannà de la família de l’expresident de la Generalitat.

A banda del degoteig de col·laboracions d’empresaris i directius amb la Justícia, proliferen retrats gens afavoridors. Aquest divendres, Vozpópuli publica un, coral, que afecta molt especialment el primogènit de l’exMolt Honorable, Jordi Jr., i el president Artur Mas.

Empresaris que van mantenir tractes comercials amb Pujol Ferrusola recorden la seva “altivesa, supèrbia i xuleria” a l’hora de fer negocis dins i fora de Catalunya. Aquells que van gestionar determinades operacions vinculades al júnior als EUA i Mèxic, en concret, van tenir la impressió que concebia Catalunya com la seva finca i que es pensaven que tenia dret a tot pel fet de ser un Pujol. Tampoc han oblidat les infumables filípiques sobre patriotisme catalanista d’un Jordi Jr. a qui consideraven, de llarg, el més independentista i llest del clan.

Amb relació a Artur Mas, un d’aquests empresaris indica que és considerat un criat a can Pujol, una mena de titella de la qual haurien prescindit políticament si el cas ITV no li hagués barrat el pas a Oriol Pujol. Mas, segons la mateixa informació, es presenta com un màrtir d’una causa que se li escapa de les mans.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari