Els negocis d’Oleguer Pujol amb Mercadona

Drago va comprar locals que lloga a la companyia de distribució de Joan Roig
Oleguer Pujol
Oleguer Pujol

Com a responsable de les inversions de la “trama” a la península Ibèrica, Oleguer Pujol s’ha associat amb destacades dinasties empresarials, com els Roig de Mercadona, els Ansorena o els Entrecanales, amb qui apareix compartint societats o causes benèfiques. El seu perfil “baix”, als antípodes del seu germà gran Jordi Jr., ha ajudat a fer que la personalitat i el paper d’Oleguer hagin passat, en els últims anys, molt desapercebuts, tot i que juga un rol central en el puzle de la fortuna del clan Pujol.

El fill petit figurava, fins a l’any passat –quan el seu nom va començar a sortir als mitjans de comunicació-, en tres societats de l’òrbita del grup Mercadona:

· Step Negocios SL, inscrita a València i domiciliada a la seu de Drago Capital a Madrid. Oleguer Pujol hi constava com a representant i Atitlán Solar Capital –una de les societats de Joan Roig– , com a administrador solidari. Segons el registre mercantil, es dedica a la comercialització de màquines expenedores i a la compravenda d’aliments, begudes i tabac.

· New Positively 21, inscrita a Madrid però amb domicili a la plaça de l’Ajuntament de València. Oleguer Pujol n’era l’administrador mancomunat i en presentar la seva dimissió hi va entrar Atitlán Solar Capital

· Incola Ciudad, inscrita a València i amb la mateixa adreça que l’anterior. Es dedica, oficialment, a “la fabricació, importació, compravenda, distribució i intermediació de productes sanitaris, higiènics, de neteja, de bellesa, de perruqueria, d’estètica, de la llar i de regal”. En dimitir Oleguer Pujol, també va assumir-ne la gestió Atitlán Solar Capital.

L’estructura madrilenya muntada per Oleguer Pujol i el seu soci Luis Iglesias participa en més societats del grup Mercadona, si bé el fill petit de l’expresident de la Generalitat no hi apareix formalment. Segons ha pogut saber EL TRIANGLE, el grup Drago ha participat en la compra de propietats immobiliàries que després Mercadona explota en règim de lloguer pels seus supermercats.

LLEGEIX AQUEST ARTICLE COMPLET A L’EDICIÓ IMPRESA D’AQUESTA SETMANA 

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari