Pujol Jr., lliure i sense mesures cautelars després de declarar

Imputat per blanqueig de capitals i frau fiscal
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Jordi Pujol Ferrusola ha quedat en llibertat sense mesures cautelars després d’haver declarat per primer cop aquest dilluns, des de les 10 del matí i durant més de cinc hores, davant el jutge Pablo Ruz, a l’Audiència Nacional.

Imputat per delictes de frau fiscal i blanqueig de capitals, ha negat haver percebut comissions il·legals per fer de mitjancer en l’adjudicació de contractes públics de la Generalitat i ha defensat la legalitat dels negocis seus sota sospita. Fonts judicials afirmen que el titular del Jutjat d’Instrucció nº5 ha acaparat quatre de les cinc hores d’interrogatori.

Fonts propers al jutge Ruz citades per El Confidencial esperaven un interrogatori minuciós i llarg amb l’objectiu d’escrutar una per una les transaccions efectuades per Pujol Ferrusola la darrera dècada. Aquesta tarda arriba el torn de declarar de Mercè Gironès, l’exdona de Júnior. El mateix digital indica que el gran dels Pujol havia preparat de valent la seva trobada amb Ruz per tractar d’exposar quelcom convincent i raonable.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari