Alianza Nacional vol “rebentar” el 9-N

Una quarantena de feixistes es manifesta sense incidents a Barcelona
Título de la imagen
Título de la imagen

Gairebé hi havia més furgonetes dels antidisturbis, 23, que manifestants convocats per Alianza Nacional, una quarantena, a la marxa feixista d’aquesta Diada al barri del Raval de Barcelona. Paral·lelament, uns 400 antifeixistes s’han concentrat a la plaça Aurèlia Capmany, al capdamunt de la Rambla del Raval, per rebutjar l’acte que s’ha celebrat uns metres més enllà. El dispositiu policial ha mantingut separades en tot moment les dues marxes.

Quan el grup feixista, envoltat en tot moment de policies i de periodistes, ha arribat al monument de Colom, el líder d’Aliança Nacional, Pedro Pablo Peña, ha comentat als mitjans de comunicació que pretenen “rebentar” el 9-N, si es que s’acaba celebrant. “Si el Govern, que és qui ha de mirar perquè es compleixin les normes, no pren mesures, organitzarem grups“, ha amenaçat.

La quarantena de feixistes, entre les banderes d’AN i d’Espanya n’hi havia un parell preconstitucionals, han marxat de la Rambla del Raval a l’estàtua de Colom sense incidents i amb càntics a favor de la Guàrdia Civil i d’una Espanya “grande i libre”. Entre els manifestants també hi havia el membre de Falange que va irrompre a l’acte de Blanquerna celebrat la Diada passada a Madrid, Manuel Andrino. Tant ell com Peña estan pendents de judici.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari