Qui està sent acusat de ‘saquejar’ Telemadrid?

Ambaixador d'Espanya a Andorra, Alberto Moreno
Ambaixador d'Espanya a Andorra, Alberto Moreno

La plataforma Salvemos Telemadrid, constituïda pels antics membres del seu Comitè d’empresa, denuncia el suposat tracte de favor que la cadena pública dóna a Enrique Cerezo, president de l’Atlètic de Madrid i productor.

La seva última adquisició és el programa Madrid Despierta produït al 100% per la seva productora Boomerang. “El magazine està presentat per Cristina Sanz i Vicente Gil-Lázaro que, casualitats de la vida, és germà del diputat del PP i secretari primer del Congrés dels Diputats, Ignacio Gil-Lázaro“, diu el comunicat.

Salvemos Telemadrid afegeix que “a més d’aquests negocis amb Boomerang, Enrique Cerezo també segueix controlant la gestió de la publicitat de l’Ens Públic Radio Televisió Madrid a través d’una altra empresa del seu grup, Multipark. Cal afegir els drets d’emissió pagats per Telemadrid a Vídeo Mercury Films una empresa distribuïdora també de Cerezo, i els que segueix pagant puntualment Telemadrid també en drets cinematogràfics a una altra societat, EGEDA, de la qual el dirigent de l’Atlético n’és president i conseller”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari