Bodegas Torres es prepara per la batalla judicial

Un antic distribuïdor acusa l'empresa d'evasió fiscal i blanqueig
torres bodegas
torres bodegas

El conflicte entre Bodegas Torres i San Jorge, hòlding que va distribuir els seus productes a Bolívia, l’Uruguai i el Paraguai durant 25 anys, va molt més enllà d’un divorci per desavinences comercials i d’una acusació de frau en la qualitat dels productes del gran grup vitivinícola català.

En aquest sentit, Torres va ser denunciat per la presidenta de San Jorge, Adma Inchausti, el 23 de juliol i el Jutjat d’Instrucció número 29 de Barcelona ha obert diligències per possibles delictes de frau i estafa. Però, en el marc d’aquesta ofensiva legal, a més, el mateix jutjat investiga acusacions d’evasió d’impostos per sobrefacturació i de desviament de capitals a paradisos fiscals.

Segons San Jorge, informa Economia Digital, el distribuïdor mexicà La Negrita DF seria l’eix d’una trama corrupta perquè inflava un 20% la facturació de caixes de brandi. Aquest sobrepreu, indiquen els denunciants, s’hauria destinat a societats fantasma i els diners no haurien tributat ni a Espanya ni a Mèxic.

Oficialment, relata el mateix digital, Bodegas Torres negava fins dimarts passat haver sabut res sobre els fets o la denúncia, però els seus advocats s’haurien reunit el passat 31 de juliol amb els representants de l’acusació. D’altra banda, Torres ha sumat al seu equip de defensa Cristóbal Martell, advocat penalista dels Pujol i de Leo Messi expert en afers de frau fiscal.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari