Quina ha estat la darrera ficada de pota de Fernández Díaz?

jorge fernandez diaz
jorge fernandez diaz

S’han aixecat veus crítiques amb el ministre d’Interior pel cas del violador de Madrid. L’acusen de filtrar a la premsa massa detalls sobre els successos. L”ABC’, per exemple, ha publicat una per una les passes que segueix la policia en la seva investigació: rastreig informàtic, càmeres de vigilància…

La Comunitat de Madrid, de boca de la seva portaveu, ja han demanat “sigil” i “prudència” amb el tractament de les dades sobre la investigació. Més contundent, l’escriptor Pérez Reverte ha acusat directament el ministre: “Em posa, aquest ministre d’Interior. Vol capturar el pederasta de Madrid explicant a la premsa tot allò que pensen fer per capturar-lo”, diu Reverte en un tuit.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari