Manos Limpias ataca

El sindicat es querellarà amb Forcadell per incitar a la secessió i demana al Parlament la desaparició d'Antifrau
Forcadell
Forcadell

Molta feina a les oficines del sindicat. El seu secretari general, Miguel Bernad, recorda que té tres procediments oberts a la família Pujol (Oriol Pujol, Jordi Pujol Ferrusola i el matrimoni Pujol) i declarà que l’Oficina Antifrau ha mirat “cap a una altra banda quan li ha convingut”. Informa avui Vozpopuli que Manos Limpias ha presentat un escrit al Parlament de Catalunya on es qüestionen la utilitat d’un organisme creat pel mateix Parlament a l’hora de controlar la corrupció interna.

D’aquesta manera, Manos Limpias torna a donar un toc d’atenció al director d’Antifrau, Daniel de Alfonso, i aprofita per recordar que tenen tres procediments oberts contra els Pujol: El cas de les ITV per Oriol Pujol, el procediment contra Jordi Pujol Ferrusola i el procediment contra el matrimoni Pujol. Però això no és tot, el sindicat ha declarat avui que presentaran una querella contra Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, per incitar a la secessió en relació al procés independentista.

I és que Miguel Bernard diu que té proves que el dia 9 de novembre les urnes sortiran al carrer encara que la consulta no es trobi dins el marc de la legalitat. És per això que també es plantegen denunciar al president de la Generalitat, Artur Mas i el líder d’ERC, Oriol Junqueras. Abans, però, Bernard ha d’esperar que l’Estat impugni la llei de consultes i porti directament el cas al Tribunal Constitucional.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari