Jordi Pujol: citat per Hisenda

L'"estratègia" de Pujol converteix Queralbs en el centre informatiu de l'estiu
Sense títol
Sense títol

L’estratègia de Jordi Pujol envers als mitjans, deixant-se “enganxar” cada dia amb més freqüència, fins a finalment convertir Queralbsen el centre de l’atenció mediàtica de l’estiu.

Jordi Pujol ha rebut la citació entregada personalment per dos tècnics de l’Agència Tributaria desplaçats a la petita localitat del Ripollès. El fet no ha passat desapercebut pels nombrosos mitjans desplaçats. Tot i que no ha volgut revelar la data de la citació ni fer més declaracions, ahir va assegurar estar a disposició de les instàncies jurídiques i tributàries i no tenir res a afegir al seu comunicat del 25J.

Em va semblar que era bo de fer un aclariment” deia el dijous l’ex-president, tot i no haver decidit encara si compareixerà al parlament -en aquest sentit, Marta Rovira, secretària general d’ERC va declarar divendres que el seu grup es planteja demanar una comissió d’investigació en cas que no aquesta compareixença voluntària no es produeixi- Pujol tampoc no ha s’ha referit encara a les informacions que segueixen esquitxant altres membres de la seva família tot i que les seves declaracions del 25 de juliol assegurava voler “acabar amb les insinuacions i els comentaris” al voltant d’aquesta i assumir tota la culpa.

El Economista recull un extracte de l’informe de la UDEF, del que ja vàrem parlar fa uns dies, pel que es vinculen el pagament de “caudals milionaris” per part de FCC y el Grup COPISA “al patrimoni personal de Jordi Pujol Ferrusola”. Jordi Pujol Jr. està citat a declarar davant el jutge Ruz a l’Audiència Nacional el 15 de setembre.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari