Mas equipara la violència d’Israel i Palestina

ICV-EUiA, CUP i PSC demanen al president que condemni la "massacre" de Gaza
ICV EUiA al Parlament Gaza
ICV EUiA al Parlament Gaza

Ni l’advertiment de l’ONU sobre la possibilitat d’Israel d’estar cometent “crims de guerra” ha canviat el tarannà del Parlament. Convergència i Unió es nega a reconèixer que l’atac sionista a la franja de Gaza és una “massacre”. Els portaveus del PSC, ICV-EUiA i la CUP han demanat aquest dimecres al president que rebutgi la violència de l’exèrcit israelià. Mas ha condemnat “totes les violències” i convidat els grups a condemnar també “quan els palestins maten israelians”.

“Com a ciutadà, com a ésser humà em repugna tota mena de violència. Condemno totes les violències. Totes. Vostès en condemnen unes, però no totes. Els morts del Sudan són diferents? No existeixen?”, ha respost el president, preguntat durant la sessió parlamentària pel líder ecosocialista, Joan Herrera.

ICV-EUiA, que ha tenyit la seva bancada amb cartolines que denunciaven l’atac a Gaza, ha demanat amb insistència al president que condemnés l’atac. “Vostè que demana suport a la causa catalana pel dret a decidir, expressi la condemna pels bombardejos a la franja de Gaza. Van dir no a publicar els acords amb empreses i institucions d’Israel. Pot dir que el seu país i el seu govern no és indiferent al patiment d’un país?”, havia preguntat Herrera.

ERC ha eludit la qüestió a la cambra.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari