Revés judicial a l’FNAC

L'Audiència obliga l'empresa a canviar les seves polítiques de contractació
FNAC Catalunya
FNAC Catalunya

La darrera modificació de les condicions laborals dels treballadors de l’FNAC, per la qual van sortir al carrer el Sant Jordi passat, estava injustificada. L’empresa havia intentat justificar les retallades amb unes previsions econòmiques fetes a partir d’uns càlculs que no es vinculen a xifres específiques i que són poc rigorosos, segons la sentència emesa el 15 de juliol.

Una part de la plantilla de l’FNAC de plaça Catalunya de Barcelona va sortir al carrer el 23 d’abril per protestar contra les noves condicions. Una d’elles era la pretensió d’eliminar el copagament de la mútua sanitària que fins el moment assumia l’empresa.

L’Audiència indica que la intenció d’FNAC era “empitjorar” les condicions dels treballadors en la mesura que l’empresa “millora”, sense cap dada objectiva que justifiqués el canvi de distribució.

La sentència condemna l’empresa a tornar a les condicions que tenien els treballadors abans dels canvis imposats sense justificar. FNAC haurà de pagar doncs el 100% de l’assegurança mèdica.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari