Què preparen PedroJota i Zaplana per a l’11 de setembre?

Zaplana i Pedro J se saluden, l'any 97
Zaplana i Pedro J se saluden, l'any 97

L’exdirector de ‘El Mundo’, Pedro J. Ramírez, i l’exministre de Treball durant el mandat d’Aznar, Eduardo Zaplana, preparen un seminari sobre la guerra de Successió de 1714 que presentaran l’11 de setembre, Diada de Catalunya.

“Aquesta iniciativa pionera pretén aportar de manera científica els elements de judici necessaris perquè cada ciutadà interessat en conèixer la veritat d’allò que va passar pugui interpretar la Història amb coneixement de causa“, ha afirmat el periodista. El seminari s’impartirà a l’Hotel Eurobuilding, seu del Club del Siglo XXI, que organitza l’esdeveniment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides