CDC, UPyD i C’s, junts a Europa

Les tres formacions formaran part del grup liberal del Parlament Europeu
Tuit Partit Lliberal
Tuit Partit Lliberal

Si Iceta anunciava dilluns la seva aspiració a liderar el PSC, el compte dels lliberals europeus a la mateixa xarxa social ha anunciat aquest dimarts que tant el partit de Rosa Díez com Ciutadans, d’Albert Rivera, formaran part del seu grup al Parlament Europeu, el mateix al qual pertany CDC.

Les pressions de Convergència per vetar l’entrada dels dos partits constitucionalistes no han fet efecte i el grup liberal inclourà les dues formacions que s’han mostrat radicalment contraries al dret a decidir de Catalunya i a l’expressió popular que hauria de ser el 9-N.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides