L’Exèrcit vol tancar el tinent que denuncia les seves corrupteles

Luis Gonzalo Segura va destapar la casta dominant de les Forces Armades a Un paso al frente
luis gonzalo segura
luis gonzalo segura

“M’ingressaran en un centre disciplinari o m’expulsaran, és quelcom que tinc completament assumit”. Això ha explicat des de fa setmanes el tinent de l’exèrcit espanyol Luis Gonzalo Segura sobre la seva situació a l’exèrcit després d’haver publicat la novela Un paso al frente.

En aquesta obra destapava la repressió de la vida als quarters i les irregularitats comeses per la casta dominant dels alts comandaments de les Forces Armades, una gosadia que volen fer-li pagar aplicant-li l’estricte codi disciplinari militar. De moment continua de gira promocional del llibre -tornarà, si pot, a Barcelona aquest mes de juny-, però la instrucció del seu cas ha acabat, ja coneix els càrrecs en contra seva i el més probable és que ben aviat sigui arrestat durant un període màxim de 6 mesos. Després arribarà el judici on les dues faltes disciplinàries greus que l’atribueixen poden acabar suposant-li penes de fins a 6 anys de presó, a banda de la seva expulsió de l’Exèrcit.

Encara que no s’hagi efectuat l’arrest, que la seva defensa ha aconseguit retardar amb un recurs -el general que l’acusa de faltes greus no tindria potestat per fer-ho-, ja ha estat suspès de feina i sou i no disposa de credencials militars, segons ha pogut saber EL TRIANGLE.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari