Judici de Sánchez-Camacho contra EL TRIANGLE

Reclama una indemnització de 200.000 euros per reproduir la conversa de La Camarga
Alicia Sánchez Camacho
Alicia Sánchez Camacho

Aquest dilluns 5 de maig, a les 10,30 hores, se celebra al Jutjat de Primera Instància n. 22 de la Ciutat de la Justícia de L’Hospitalet la vista de la demanda interposada per la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, contra el director de la revista EL TRIANGLE i d’aquest diari digital, Jaume Reixach. La diputada considera que dues portades de la revista i la difusió del seu dinar de La Camarga amb Victoria Álvarez –l’exnòvia de Jordi Pujol Jr.– a través de la nostra web constitueixen una intromissió il·legítima a la seva intimitat personal i al dret a la seva pròpia imatge.

En aquest judici, de caràcter civil, Alicia Sánchez-Camacho reclama a EL TRIANGLE i al seu director una indemnització de 200.000 euros. L’acte de conciliació, celebrat el passat 18 de desembre, va acabar sense acord.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari