Media.cat retrata 14 silencis mediàtics

Les subvencions a escoles de l'Opus i el nou projecte Castor al Bages formen part de l'anuari
Mapa d'escoles de l'Opus subvencionades
Mapa d'escoles de l'Opus subvencionades

La Generalitat va subvencionar 16 escoles de l’Opus Dei amb 100 milions d’euros en quatre anys. CiU té previst renovar els concerts, sis anys per a l’educació primària i secundària, i quatre per a la infantil. Aquesta informació, que EL TRIANGLE va publicar l’agost passat, forma part d’un dels treballs periodístics que enguany ha recopilat Mediacat.

L’anuari media.cat 2014 presenta una quinzena de reportatges de profunditat sobre temàtiques que van ser silenciades pels mitjans de comunicació més coneguts. El grup de periodistes Ramon Barnils ha posat a disposició de qualsevol usuari d’internet l’anuari sobre els silencis mediàtics.

‘Cau un 32% la protecció contra la violència de gènere’, ’51 imputats i vuit condemnes’ sobre consellers esquitxats per la corrupció, ‘Un nou projecte castor al Bages’ sobre el magatzem que Gas Natural projecta al cor de Catalunya o la contribució pecuniària de Mango al desastre de Bangla Desh formen part dels treballs que han dut a terme aquest grup de periodistes.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari