Collboni endureix l’oposició a Trias

Ofensiva del PSC per intentar recuperar l'alcaldia de Barcelona
Els dos candidats celebran la primera volta
Els dos candidats celebran la primera volta

Quan falta un any per a les eleccions municipals, el PSC ha decidit posar la ‘directa’ per tal d’intentar reconquerir l’alcaldia de la capital de Catalunya. L’aposta de Nicaragua per Jaume Collboni com a cap de cartell ja era coneguda des de fa mesos i així ha estat ratificada després de les dues voltes del procés de primàries, no exemptes de polèmica.

Advocat de 44 anys i amb una llarga trajectòria professional a la UGT, Collboni és un “dur” que parla clar i que té per missió, en els pròxims mesos, desgastar la imatge pública de l’alcalde Xavier Trias. La seva dialèctica punyent contrasta amb l’oposició més aviat tèbia que ha protagonitzat fins ara el cap del grup municipal socialista a la Casa Gran, Jordi Martí, que ha acabat ingènuament cooptat per la “teranyina” independentista.

En els pròxims dies i setmanes assistirem a una escalada verbal del PSC contra Xavier Trias, que serà sotmès a un implacable marcatge per part del nou candidat socialista a l’alcaldia. Temes com la pujada del transport públic, la privatització dels aparcaments municipals o la plaça de les Glòries figuren en l’arsenal que pensa disparar Jaume Collboni per tal de treure pit davant l’opinió pública barcelonina.

(Visited 125 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari