Stop Pujades incrementa el to de les protestes

Dos membres de la plataforma s'encadenen a Territori abans de la manifestació de dissabte
Protesta a Territori
Protesta a Territori

Aquest dissabte es pot mesurar la força que ha adquirit la plataforma Stop Pujades Transport, que protesta contra el darrer increment tarifari d’aquest servei públic. Sense eludir la seva acció setmanal d’obrir les portes de diverses estacions catalanes de Rodalia i Metro, la plataforma ha organitzat una manifestació per reivindicar una baixada de preus dels bitllets, i de retruc, per donar-se a conèixer i mirar de guanyar múscul.

La idea de la Plataforma és concentrar la militància i engrescar els indignats que ha generat l’increment de preus. L’acció s’inicia dividida a les estacions de diversos indrets de l’àrea metropolitana, i acaba amb una marxa a Barcelona amb final a la plaça Sant Jaume.

La vigília de la manifestació ha estat marcada aquest divendres per una altra acció protagonitzada per dos joves que s’han encadenat davant la seu que el Departament de Territori té a Barcelona. La protesta ha durat una hora i ha acabat amb la identificació dels dos membres de la Plataforma. Els Mossos han requisat material a alguns dels concentrats.

L’acció ha servit, segons ha comunicat a EL TRIANGLE un dels portaveus de la Plataforma, per demanar –com va aprovar aquesta setmana una majoria parlamentària- que es faci efectiva la retirada del darrer l’increment del preu del transport.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari