Quin vincle hi ha entre Iñaki Urdangarin i Tarragona?

Urdangarin
Urdangarin

L’empresa Octagon-Esedos ha estat escollida per l’Ajuntament de Tarragona com a adjudicatària del concurs per a la captació de recursos econòmics i espònsors per a la celebració dels Jocs Mediterranis, que se celebraran en aquesta capital catalana l’any 2017. Es tracta, sens dubte, de l’esdeveniment esportiu, econòmic i cultural més rellevant que té Catalunya en l’horitzó immediat.

L’actual vicepresident i conseller delegat d’Octagon-Esedos, Joan Cuscó, és un íntim amic d’Iñaki Urdangarin, amb qui es coneixen des de 1993. Quan va acabar els seus estudis a Esade, el gendre del rei Juan Carlos I es va incorporar a l’equip directiu d’aquesta empresa, que té la seu social a Sant Sadurní d’Anoia, amb el càrrec de responsable de l’àrea de Planificació i Desenvolupament. Hi va treballar durant dos anys, fins que el 2002 va decidir crear la seva pròpia consultoria esportiva.

El nom de Joan Cuscó ha sortit en les investigacions sobre el cas Nóos que instrueix el jutge José Castro, tota vegada que figurava com a accionista de la societat patrimonial Namasté 97 SL, en companyia d’Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina. Aquests antecedents no han estat obstacle perquè l’Ajuntament de Tarragona hagi adjudicat el contracte a Octagon-Esedos, que té per davant la complicada tasca de trobar els patrocinadors privats que han de cobrir el 67% del pressupost dels Jocs Mediterranis 2017.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari