Quins serveis públics “oblidats” han destruït més ocupació?

Sense títol
Sense títol

Ni la sanitat ni l’ensenyament, els serveis públics que més ocupació han destruït són els tècnics, administratius i especialitzats. Els més “invisibles i oblidats”, segons ha denunciat en nota de premsa aquest dilluns Comissionis Obreres (CCOO).

S’han perdut 81.900 llocs de treball en aquests serveis públics en l’últim trimestre, segons el sindicat, la qual cosa suposa un 6,98% més en termes intertrimestrales i un 17,4% en taxa interanual, “molt superior a qualsevol altra administració pública”. Cada dia de l’últim trimestre les comunitats autònomes han destruït 324 d’aquestes ocupacions.

El sindicat ha recordat que amb la destrucció d’aquesta ocupació la ciutadania perd els serveis de cultura, de medi ambient, la gestió pública de l’ocupació, la gestió i inspecció industrial, els serveis socials, la investigació i el desenvolupament.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari