De qui li agradaria ser ‘amic’ l’exdirector del prostíbul Saratoga?

Sense títol
Sense títol

L’exencarregat del macroprostíbul Saratoga -ubicat a Castelldefels- ha fet aquest dilluns una declaració hilarant com acusat en la primera jornada del judici Saratoga – Riviera. Carmelo S. ha contestat les incisives preguntes del fiscal anticorrupció, Fernando Bermejo, amb uns arguments que han provocat rialles i comentaris irònics per part dels periodistes que segueixen el judici a l’Audiència de Barcelona.

 

Qüestionat sobre els regals que havia fet a diversos policies acusats de suborn, l’exdirector del prostíbul ho ha justificat amb l’argument de que es tractava de gestos d’amistat i d’agraïment. Per acabar d’arrodonir la seva explicació ha dit que no veia gens estrany tenir aquestes amistats, afegint que també podria ser amic del propi fiscal Bermejo. Una resposta que ha causat irritació i sorpresa per part del fiscal, que ha contestat: “però com pot ser amic de la persona que l’està acusant?”.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari