Els autors feixistes de l’atac 

La policia espanyola ha detingut sis persones del grup d'ultradretans que van atacar la delegació de la Generalitat a Madrid
Falange
Falange

La policia espanyola ha detingut sis persones del grup d’activistes d’extrema dreta format pels partits extraparlamentaris Falange Espanyola, Alianza Nacional i Democracia Nacional per l’atac d’aquest dimecres a la seu de la delegació de la Generalitat a Madrid, al Centre Cultural Blanquerna.

 

Aquesta operació policial per capturar tots els autors d’aquest atac feixista encara continua oberta perquè la majoria dels agressors van actuar a cara descoberta, excepte alguns que portaven mocadors per amagar la seva identitat. Els sis detinguts són cinc homes i una dona d’entre 23 i 56 anys i han estat traslladats a la Brigada Provincial d’Informació de Moratalaz i han de passar a disposició judicial.

 

El boicot a l’acte institucional de la Diada Nacional a la seu de la Generalitat a Madrid ha estat perpetrat per militants de grups neofeixistes com La Falange – FE, Democracia Nacional i Alianza Nacional, el partit fundat per l’ultra Ricardo Sáenz de Ynestrillas. Segons informa La Directa, entre els autors d’aquesta agressió feixista hi ha el cap de la Falange, un membre de Democracia Nacional Joven, Pedro Chaparro, i simpatitzants del partit d’Ynestrillas, la formació de l’assassí del jove independentista valencià Guillem Agulló.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari