Duran adverteix que la Cadena pot portar a la “frustració”

El líder d'Unió assistirà a la Via Catalana en funció de la seva "disponibilitat física" i la "consciència"
Duran Lleida
Duran Lleida

El president del comitè de govern d’Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, encara no sap si assistirà o no a la cadena humana que l’Assemblea Nacional de Catalunya ha organitzat per la Diada de l’11 de setembre. Hi participarà en funció de la seva “disponibilitat física” i dels que “en consciència cregui” que ha de fer, segons explica en la seva carta setmanal.

Assegura la seva presència a l’acte matinal d’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, i anima la ciutadania a participar a tots els actes reivindicatius de la Diada, fins i tot el d’encerclar l’edifici de La Caixa.

El dirigent evita replicar directament la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, quan, segons ell, va “menysprear” Unió titllant-la de partit “petitó”, després que els democristians insistissin en canviar el lema de la Via Catalana, perquè fos menys independentista i més partidari del dret a decidir.

Aclareix que al partit que dirigeix hi ha “sensibilitats” de tota mena i que l’11 de setembre hi haurà llibertat personal perquè cadascú faci allò que vulgui. Però adverteix que “lamentarà” si aquests actes “el que aporten a la llarga no és altra cosa que frustració”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari