El desmemoriat Cascos

L'exsecretari general del PP, Francisco Álvarez-Cascos, no desmenteix a l'extresorer Bárcenas sobre el pagament de donatius il·legals
Cascos
Cascos

L’exsecretari general del Partit Popular (PP), Francisco Álvarez-Cascos té la memòria fluixa. Almenys quan el jutge de l’Audiència Nacional espanyola, Pablo Ruz, li va preguntar el passat 13 d’agost sobre el pagament de donatius amb maletins al PP per part d’empresaris, segons explica El Confidencial. La resposta de Cascos: “No ho recordo”.

 

Una resposta que no desmenteix les greus declaracions fetes per l’extresorer del partit conservador, Luis Bárcenas, en què afirmava que hi havia empresaris que feien suculents donatius. El jutge Ruz, que porta el cas dels papers de Bárcenas, va preguntar a Cascos si havia rebut alguna vegada a algun d’aquests empresaris, i la resposta de l’exsecretari general va ser de nou apuntar que no recorda haver rebut a ningú que tingués com objectiu fer un donatiu.

 

Cascos va declarar en qualitat de testimoni -el mateix dia que l’actual vicesecretari general de Política Autonòmica i Local i exsecretari general del PP, Javier Arenas-, una declaració que està subjecte a l’obligació de dir la veritat i no mentir davant el jutge. L’exdirigent del PP en l’època d’Aznar es cobreix les espatlles amb les seves paraules desmemoriades, evitant desmentir les paraules de Bárcenas que posen sobre la taula un possible finançament il·legal del partit que lidera Mariano Rajoy.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari