El PSC va encarregar a Método 3 que espiés Albiol

Zaragoza volia saber si l'actual alcalde de Badalona residia fora del municipi, segons el sumari del cas
Xavier Garcia Albiol
Xavier Garcia Albiol

L’aixecament del secret de sumari segueix revelant encàrrecs realitzats per l’exsecretari d’organització del PSC, José Zaragoza, a Método 3. Els correus electrònics descoberts per la Policia confirmen que Zaragoza va sol·licitar a l’agència de detectius que investigués l’actual alcalde de Badalona, el popular Xavier García Albiol, al 2012 quan encara era candidat. El PSC volia saber si eren certs els rumors que afirmaven que Albiol no residia a Badalona, sinó al barri de les Corts de Barcelona.

 

La Policia ha trobat una sèrie de correus electrònics a l’ordinador utilitzat per la detectiu Elisenda Villena, contacte habitual del PSC amb Método 3, enviats des dels comptes [email protected], de José Zaragoza, i de [email protected], que pertany a Lluïsa Bruguer, gerent del partit i interlocutora habitual de la detectiu Villena.

 

Villena va escriure correus electrònics a Zaragoza amb l’assumpte XGA o XaGA, on la detectiu detalla investigacions respecte a la recerca d’un domicili de la Gran Via Carles III de Barcelona. Les sigles corresponen lògicament a Xavier Garcia Albiol, que va reconèixer al seu moment haver-se instal·lat temporalment allà mentre preparava una mudança a Badalona.

 

L’informe de la Policia Nacional sobre el cas, fet públic la setmana passada, determina que el PSC va pagar 1.750 euros a Método 3 per la gravació al restaurant de La Camarga de Barcelona de la conversa entre la líder del PP català, Alicia Sánchez Camacho, i l’examant de Jordi Pujol Ferrusola, Maria Victoria Álvarez.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari