Cinc minuts de cops de puny per cridar l’atenció sobre Andalusia

Un polític andalús es deixa copejar en un vídeo mentre critica la situació de la seva comunitat
Sense títol
Sense títol

El secretari general del Partit Andalucista de Ronda (Màlaga), Sergio Flores, protagonitza un vídeo penjat a Youtube en el qual va rebent cops de puny durant cinc minuts mentre relata els problemes que afecten Andalusia. El vídeo, titulat “Político le parten la cara“, va ser pujat a la plataforma de vídeos el 28 d’agost i des de llavors ha rebut més de 2.000 visites, encara que també té una versió curta de poc més de 2 minuts.

A les imatges es pot veure a un Sergio Flores amb el tors descobert, aparentment emmanillat a una cadira i davant d’una taula en la qual s’intueix un cigar consumint-se. Mentre recita el seu discurs, va rebent cops a un costat i un altre de la cara de dues persones a les quals només se’ls veu el braç i el guant de boxa que porten posat per propinar els cops de puny a Flores.

El vídeo finalitza amb Flores donant un cop damunt de la taula i assegurant “Prou, no ens callaran. Andalusia mereix més”. Amb aquest anunci, el polític de Ronda pretén presentar la seva candidatura a les primàries del Partit Andalucista, que ha de triar candidat a les properes eleccions a la Junta.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari