“Les conseqüències de la República van provocar un milió de morts”

El portaveu adjunt del PP al Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, encén de nou la polèmica sobre el franquisme i la República
Rafael Hernando
Rafael Hernando

Nou estirabot del PP al voltant de la República i el franquisme. Aquesta vegada ha estat el portaveu adjunt del Partit Popular (PP) al Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, qui ha afirmat que “les conseqüències que va tenir la República van provocar un milió de morts”. Unes paraules que ha expressat en una entrevista al programa ‘Las mañanas de Cuatro’ quan li han preguntat sobre la comparativa entre la II República espanyola com un règim constitucional i la dictadura franquista que va assolir el poder després d’un cop d’estat.

 

Una afirmació que arriba després de la polèmica generada per alguns membres de les Noves Generacions (NNGG) del PP que es van fotografiar exhibint símbols franquistes o imitant la salutació nazi amb el braç alçat. En aquest sentit, Hernando ha assegurat que ell hauria expulsat als joves que han protagonitzat aquestes imatges.

 

El portaveu popular ha afegit que el PSOE hauria d’expulsar als afiliats de la seva formació que mostrin banderes republicanes perquè, segon ha dit, es tracta d’una bandera que no compleix la legalitat i és tan inconstitucional com la franquista. Unes paraules que se sumen a les expressades la setmana passada pel viceportaveu del PP a les Corts Valencianes, Rafael Maluenda, en què comparava la bandera republicana amb la franquista.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari