Wert, Montoro i Gallardón, amb un peu fora del Govern

Rajoy prepara canvis en l'executiu per amortir el cop patit arran de les revelacions del cas Bárcenas
Sense títol
Sense títol

Mariano Rajoy prepara modificacions en el seu govern per a la tornada de vacances, segons ha publicat aquest dilluns ‘El Confidencial’. Per tal d’amortir el cop patit pel Partit Popular arran de les revelacions del cas Bárcenas, el president espanyol podria introduir canvis importants tant en la cúpula del PP com en el mateix executiu, del qual podrien sortir pesos pesants com Cristóbal Montoro, José Ignacio Wert i Alberto Ruiz Gallardón.

 

Davant el risc amenaçant d’una crisi de govern i com a intent de recuperar la iniciativa política, Rajoy planteja moviments que afecten tres reconeguts ministres. El titular d’HIsenda, Cristóbal Montoro, podria pagar les crítiques rebudes per la seva política de pujada d’impostos, El nom que es perfila com a substitut és l’actual ministre d’Exteriors, José Manuel García-Margallo.

 

Encara sense recanvi previst, sortirien també del govern el titular d’Educació, José Ignacio Wert, que ja hauria anunciat que no té intenció de seguir, i Alberto Ruiz Gallardón, afectat per la seva gestió al capdavant del Ministeri de Justícia.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari