Ambulàncies Egara adquireix el Centre de Can Padró

Els conductors de les ambulàncies es formaran en un circuit complet que disposa de diferents escenaris catastròfics
Sense títol
Sense títol

Ambulàncies Egara, empresa dedicada al transport sanitari a Catalunya, ha adquirit el Centre de Can Padró a l’Associació d’Ajuda en Carretera DYA Bizkaia, entitat declarada d’Utilitat Pública en 1973, amb l’objectiu de promocionar i desenvolupar iniciatives lligades a la seva activitat, compartint experiències, estructures fixes o suports organitzatius.

Gràcies a aquesta adquisició, el Centre Can Padró, situat a la província de Barcelona i propietat de DYA, serà utilitzat com a centre de formació d’Ambulàncies Egara. Aquest acord es transforma en la cessió d’ús per als propers 10 anys, de totes les instal·lacions de Can Padró per convertir-se aquestes en el centre de formació interna, pels més de 400 empleats d’Ambulàncies Egara.

Ambulàncies Egara passarà a ser l’única empresa nacional i una de les pioneres a tot el món a disposar d’un centre en exclusiva de formació global en emergències, on formar als seus empleats. A més es podran beneficiar totes les institucions públiques i privades, a les quals presta la seva activitat de formació i protocols d’actuació, amb la finalitat d’una major eficàcia i coordinació global en actuacions d’emergències.

Can Padró, compta amb més de 700.000 metres quadrats d’instal·lacions dedicades a la formació d’emergències, destacant diversos circuits de conducció, tant urbana i rural, com un completíssim camp de pràctica de catàstrofes on cossos de seguretat i bombers de tota Espanya fan simulacres i formació contínua, amb diferents escenaris, com accidents vials, focs en edificis, en complexos industrials, fins i tot disposen de la recreació d’una embarcació marítima de més de 50 metres d’eslora amb 4 plantes d’altura.

També, Ambulàncies Egara i DYA Bizkaia es comprometen al desenvolupament d’iniciatives que afectin als Serveis Socials i de salut, a través d’actuacions en serveis de resposta ràpida, de transport de pacients, assistència per a persones depenents i assistència de col·lectius especials, així com de prestacions vinculades a ONG´s.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides