Les xarxes socials fan de mitjans

Twitter i Facebook difonen la gravació de la Camarga davant el silenci mediàtic
xarxes socials fan de mitjans
xarxes socials fan de mitjans

Des de darrera hora de dimarts, quan El Triangle va difondre a través d’aquest portal la reproducció de l’àudio del dinar d’Alicia Sánchez-Camacho i María Victoria Álvarez a la Camarga, les xarxes socials van començar a difondre la informació.

Tot i l’allau de visites, no hi va haver cap problema amb el servidor, però a mitja nit alguns usuaris es van queixar per no poder reproduir l’àudio. A primera hora de dimecres, Twitter i Facebook treien fum i gairebé uns 2.000 usuaris visitaven el web cada hora.

Les xarxes socials van substituir el silenci dels mitjans de comunicació, que, sota l’amenaça de denúncia de la dirigent del PP de Catalunya, van evitar qualsevol al·lusió, ni a la gravació ni al mitjà que la difonia. Ni magazines matinals televisius ni radiofònics, ni informatius, ni tertúlies. Segons una usuària, el canal de notícies de la televisió pública de Catalunya, el 3/24, comunicava que la gravació del dinar “corre per internet”.

L’únic esment a aquest mitjà de comunicació i a una notícia que, pel volum d’usuaris que l’han vist, més de 50.000 en un dia, es pot considerar d’interès públic va ser després que les agències informessin de la demanda que Sánchez-Camacho havia fet extensiva a El Triangle.

Paral·lelament, el twitter d’aquest portal digital ha rebut i segueix rebent suports constants d’usuaris que defensen el #dretasaber.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari