Viure a Sarrià costa el doble que a Nou Barris

Malgrat les baixades dels preus de l'habitatge, les diferència en el valor del metre quadrat entre barris i poblacions de Catalunya es mantenen

 

Títol de la imatge
Títol de la imatge

Barcelona és la ciutat amb el metre quadrat d’habitatge nou més car de Catalunya, segons l’estudi presentat dilluns passat per la Societat de Taxació. Segons el mateix, el districte de Sarrià-Sant Gervasi és el més car de la ciutat comtal, amb una mitjana de 5.180 euros el metre quadrat, mentre que a Nou Barris costa 2.662€.

Gràcia és el barri on es pot trobar l’habitatge més barat, a 2.144 euros el metre quadrat, mentre que el districte que pot arribar a ser més car és l’Eixample , on hi ha habitatges valorats en 8.479 euros el metre quadrat.

De mitjana, el metre quadrat de la ciutat de Barcelona costa 3.259 euros, preu molt superior al de la resta de poblacions de la província. En segon lloc apareix El Masnou (2.735€), seguit d’Esplugues (2.722€). Fora de l’àrea metropolitana, Sitges és la ciutat més cara per comprar-se un habitatge (2.620€). Per contra, la població més barata és Manlleu (1.280€). La mitjana de la província se situa en 2.522 euros.

A Girona capital el metre quadrat costa 2.047 euros, sent el districte de Santa Eugenia sensiblement més barat que la resta. Ripoll (1.405€) és la població més barata de la província, mentre que la més cara és Puigcerdà (2.490€). La mitjana a les ciutats gironines se situa en 1.778 euros.

Més barat és el metre quadrat nou a Tarragona capital (1.727€) i província (1.515€), que és la que menys diferència té entre la població més cara, Altafulla (1.871€), i la més barata, Gandesa (953€).

La capital de província més barata de Catalunya és Lleida, on el metre quadrat nou cotitza a 1.480 euros de mitjana, gairebé 100 euros més que la mitjana de la província (1.358€) i bastant allunyada del que costa a Vielha, 2.120 euros. La població de Balaguer (986€) és, amb diferència, la ciutat lleidatana més barata que apareix a l’estudi.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.