Pedro J. Ramírez avala una intervenció de l’exèrcit

El director del diari El Mundo ha expressat en un tweet el seu suport a una intervenció militar referint-se al paper de l'exèrcit a Egipte
Pedro Jota Ramírez
Pedro Jota Ramírez

Pedro J. Ramírez torna a estar de nou en el centre de la polèmica. El director del diari El Mundo ha fet un tweet aquest divendres en què dóna a entendre el seu suport a una intervenció de l’exèrcit per davant d’un resultat a les urnes. Unes paraules que arriben en un context de debat constant sobre la intenció de celebrar un consulta sobre el dret a decidir a Catalunya.

 

Concretament el missatge que ha llençat via Twitter feia referència al resultat d’una enquesta del digital del seu diari elmundo.es: “El 81% de los votantes en el MD.es apoya que el ejército haya apartado a los islamistas. La clave: las urnas no lo permiten todo. ¿Entendido?”

 

La piulada matinal de Pedro J. Ramírez, que té més de 179.000 seguidors, ha aixecat moltes reaccions a Twitter que han provocat un nou tweet irònic del director de El Mundo, atacant a l’independentisme català: “Hay gente para todo. Hago un tuit sobre Egipto y empiezan a darse por aludidos un montón de independentistas catalanes coléricos”.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari