Pedro J. Ramírez avala una intervenció de l’exèrcit

El director del diari El Mundo ha expressat en un tweet el seu suport a una intervenció militar referint-se al paper de l'exèrcit a Egipte
Pedro Jota Ramírez
Pedro Jota Ramírez

Pedro J. Ramírez torna a estar de nou en el centre de la polèmica. El director del diari El Mundo ha fet un tweet aquest divendres en què dóna a entendre el seu suport a una intervenció de l’exèrcit per davant d’un resultat a les urnes. Unes paraules que arriben en un context de debat constant sobre la intenció de celebrar un consulta sobre el dret a decidir a Catalunya.

 

Concretament el missatge que ha llençat via Twitter feia referència al resultat d’una enquesta del digital del seu diari elmundo.es: “El 81% de los votantes en el MD.es apoya que el ejército haya apartado a los islamistas. La clave: las urnas no lo permiten todo. ¿Entendido?”

 

La piulada matinal de Pedro J. Ramírez, que té més de 179.000 seguidors, ha aixecat moltes reaccions a Twitter que han provocat un nou tweet irònic del director de El Mundo, atacant a l’independentisme català: “Hay gente para todo. Hago un tuit sobre Egipto y empiezan a darse por aludidos un montón de independentistas catalanes coléricos”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.