En quina matèria s’haurà d’especialitzar Homs per respondre les preguntes dels periodistes?

Francesc Homs
Francesc Homs

Com cada dimarts, després de la reunió del Consell Executiu, el portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, compareix davant dels periodistes per explicar els acords de Govern i per respondre les preguntes que li formulin. Avui un dels temes ‘estrella’ inesperat a la roda de premsa ha estat l’interès del periodista polític de TVE Catalunya, Lluís Falgàs, per saber de quina manera tenia previst el Govern enviar la carta a Mariano Rajoy amb la petició per celebrar una consulta sobre el futur de Catalunya. Una carta que es pot enviar per correu ordinari, electrònic o fins i tot amb un motorista com es feia antigament -s’ha comentat en broma-. Homs, al final de la roda de premsa, ha acabat dient en broma que lliuraria ell mateix la carta amb bicicleta. S’haurà d’especialitzar en l’enviament de cartes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.