En quina matèria s’haurà d’especialitzar Homs per respondre les preguntes dels periodistes?

Francesc Homs
Francesc Homs

Com cada dimarts, després de la reunió del Consell Executiu, el portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, compareix davant dels periodistes per explicar els acords de Govern i per respondre les preguntes que li formulin. Avui un dels temes ‘estrella’ inesperat a la roda de premsa ha estat l’interès del periodista polític de TVE Catalunya, Lluís Falgàs, per saber de quina manera tenia previst el Govern enviar la carta a Mariano Rajoy amb la petició per celebrar una consulta sobre el futur de Catalunya. Una carta que es pot enviar per correu ordinari, electrònic o fins i tot amb un motorista com es feia antigament -s’ha comentat en broma-. Homs, al final de la roda de premsa, ha acabat dient en broma que lliuraria ell mateix la carta amb bicicleta. S’haurà d’especialitzar en l’enviament de cartes.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari