El PNB s’abstindrà “aquest dimarts “

Els nacionalistes bascos exigeixen Sánchez què faci un govern amb Unidas Podemos
Aitor Esteban
Aitor Esteban

El portaveu del PNB al Congrés dels Diputats, Aitor Esteban, ha anunciat que "el nostre vot, aquest dimarts, serà l'abstenció" en la primera votació del debat d'investidura a la qual es presenta el candidat del PSOE, Pedro Sánchez, a la presidència del govern central.

Els nacionalistes bascos deixen la porta oberta, però, a canviar el seu sentit del vot si els socialistes es posen en contacte amb ells, ja que lamenten que en les darreres dues setmanes ningú del partit socialista els ha contactat.

Aitor Esteban ha afirmat que si hi ha noves eleccions al setembre, voldrà dir que els principals protagonistes del "desacord", fent referència al PSOE i a Unidas Podemos, no estan capacitats per tenir la responsabilitat del govern, afegint que "al setembre ja serà massa tard"

Esteban ha preguntat a Sánchez si "se'ns ha oblidat la foto de Colón? Ja no ens recordem dels debats electorals? El 28-A la ciutadania va respondre, el seu missatge ha estat clar, no vol un tripartir de dretes".

En aquest punt, Esteban ha avisat al candidat del PSOE a la presidència del govern central que si busca el suport del PP, Cs i Vox demanant-los l'abstenció, "no podrà comptar amb nosaltres", afegint que "l'elecció dels socis no és fútil".

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari