Guanyem Badalona dona suport a la moció del PSC contra Albiol

Garanteix estabilitat però descarta entrar ara al govern municipal adduint una manca de confiança amb els socialistes

Carme Martínez, regidora de Guanyem
Carme Martínez, regidora de Guanyem

Guanyem Badalona ha anunciat aquest dimecres que donarà suport a la moció de censura que preveu presentar el PSC contra l’alcalde Xavier García Albiol, arran de la seva aparició als papers de Pandora, però descarta entrar ara a formar part del futur govern municipal amb els socialistes.

Després de la reunió que va celebrar aquest dimarts, Guanyem ha garantit el seu suport i “l’estabilitat” a qualsevol candidat que presenti una moció de censura, en particular a la que va anunciar el líder local del PSC, Rubén Guijarro, però ha indicat que s’ha generat “una crisi de confiança” que deixar Guanyem sense marge per entrar a l’executiu badaloní.

El motiu de la manca de confiança és que Guanyem Badalona assegura haver negociat amb “interlocutors validats” pel PSC una proposta d’estructura de govern col·legiada que va rebre l’aval de les seves bases, però, en canvi, finalment no va ser ratificada pels socialistes.

Per això, els acusen d’haver negociat en fals. Les desavinences entre PSC i Guanyem venen de lluny i van ser clau, de fet, en el retorn de García Albiol a l’alcaldia, que es va produir perquè l’any passat les forces d’esquerres de Badalona van ser incapaces de presentar un candidat alternatiu amb més suports que el popular.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari