Oltra celebra l’èxit del debat i passa comptes amb Ustrell

El presentador va dir que no seguiria el debat de TV3 perquè havia de penjar un quadre

Debat electoral a TV3

Després que el presentador d’El Matí de Catalunya Ràdio, Ricart Ustrell, encengués ahir la polèmica dient que no veuria el debat electoral de TV3 i Catalunya Ràdio perquè havia de penjar un quadre, la presentadora d’Els matins de TV3 i del debat electoral, Ariadna Oltra, ha passat comptes avui amb el seu company.

S’hi ha referit quan, en directe pel seu programa, li han demanat si tenia gaire ressaca, tenint en compte que el debat va acabar tard i aquest matí ja tornava a ser al plató. “La ressaca passa millor si saps que la gent, en comptes de penjar quadres a una hora que no toca, es va dedicar a seguir el debat dels mitjans públics, la televisió i la ràdio públiques d’aquest país, perquè l’audiència va ser brutal (un 22% de quota de pantalla)”, ha respost contundent.

El desaire d’Ustrell no van agradar els professionals de TV3, que automàticament van demanar-li una “rectificació”. “És imperdonable que el director d’El Matí de Catalunya Ràdio i de Col·lapse parli així de l’empresa on treballa”, van denunciar els professionals de TV3 a les xarxes socials.

Ustrell es va disculpar públicament a X hores després de fer les declaracions a la ràdio.

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari