Aragonès assegura que només un govern seu garanteix una conselleria de Feminismes

El candidat d'ERC avisa que el PSC "no vol molestar els amics senyors de Sánchez" amb les polítiques d'igualtat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en un acte d'ERC (@perearagones)

El candidat d’ERC a les eleccions del 12-M, Pere Aragonès, ha demanat la confiança de “totes les dones” de Catalunya per continuar les polítiques feministes del seu govern, durant un acte de campanya celebrat a Barcelona en el qual ha assegurat que només un executiu presidit per ell garanteix que es mantingui la conselleria d’Igualtat i Feminismes, creada per ERC el 2021.

El president català en funcions i candidat a la reelecció ha avisat que el “feminisme conservador” del PSC “desdibuixa” les polítiques aplicades fins ara, i que els socialistes “no volen molestar els amics senyors” de Pedro Sánchez, en referència a unes conegudes declaracions del president del Govern. També ha recordat que Junts va situar el pressupost de l’Institut Català de les Dones en “mínims històrics”.

Aragonès, a més, ha demanat la confiança “especialment de totes les dones” per continuar treballant al capdavant del govern català des d’una perspectiva “feminista i valenta”, i ha reivindicat les polítiques d’igualtat que ha tirat endavant el seu executiu l’última legislatura.

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari