És veritat que Anna Navarro també s’ha referit al Baix Llobregat dient Bajo Llobregat?

No. Almenys que se sàpiga. Sí que ha parlat de “despedir” CEOS, en comptes d’acomiadar-los. O s’ha inventat la paraula “bledos” com  a masculí de “bledes”. El seu domini del català, tot i parlar amb un accent olotí evident, és molt pobre. Un defecte que ha portat els responsables de la campanya de Junts i Puigdemont a amagar-la el màxim possible i, sobretot, descartar-la per participar en qualsevol debat amb candidats d’altres partits que parlin català molt millor que ella.

En un vídeo que circula molt per les xarxes socials aquests dies, Anna Navarro Schlegel (i Descals), número dos de la candidatura de Junts per Barcelona que encapçala Carles Puigdemont, s’expressa així: “Vaig fer la carrera de portar juntes directives, perquè jo havia portat moltes juntes directives de les meves ONGs (…) però vaig veure el cas de Theranos. Em va interessar moltíssim. Vaig dir jo vull estudiar perquè no la vam enganxar abans? Qui estava allà en aquesta junta directiva? Com és que eren tant bledos que no la vem agafar? I vaig entrar a la Universitat de santa Clara per estudiar com despedir un CEO, per exemple…. sí, sí, és clar, quina era la pregunta que l’acabaré de lligar”.

Anna Navarro podria ser la presidenta de la Generalitat si Junts és la llista independentista més votada, els partits independentistes obtenen la majoria absoluta dels escons al Parlament, pacten entre ells i Puigdemont no s’atreveix a venir a Catalunya. Se suposa que en aquest cas li donaran classes urgents de català i que no dirà Lérida o Bajo Llobregat, com ha fet Salvador Illa davant els escarafalls dels independentistes, i que si ha de fer fora alts càrrecs de la Generalitat els acomiadarà en comptes de despedir-los.

(Visited 337 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari