Els cossos dels catalans morts a l’atemptat d’Afganistan seran repatriats dimecres

Barcelona mostra el condol per les persones assassinades a Bamian i pel sabadellenc a Etiòpia amb un minut de silenci

Minut de silenci a la plaça de Sant Jaume per a les víctimes de l'atemptat a l'Afganistan

Els cossos de les tres víctimes catalanes de l’atemptat a l’Afganistan seran repatriats aquest dimecres, segons ha informat el delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto, després del minut de silenci a la plaça de Sant Jaume.

Tres de les persones assassinades en aquest atemptat eren catalanes; dues dones, mare i filla, i un home. L’Ajuntament de Barcelona ha convocat aquest minut de silenci per expressar el condol pels assassinats en un mercat de la ciutat afganesa de Bamian i també per la mort del fotògraf i guia de viatges sabadellenc a Etiòpia.

S’hi han sumat, entre altres, la Generalitat, el Parlament, la delegació del govern espanyol i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, ja que les dues dones eren farmacèutiques.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari