Illa no descarta els vots del PPC ni la sociovergència

El presidenciable del PSC veu "inaudit" que Puigdemont demani el suport de qui ha guanyat les eleccions

Salvador Illa, votant el 12-M - Foto: PSC

El presidenciable del PSC, Salvador Illa, no ha descartat ni els vots del PPC a una investidura ni tampoc un pacte amb Junts, en una entrevista concedida aquest dimarts a RAC1, durant la qual ha afegit, això sí, que no són els escenaris més probables.

Sobre un eventual suport dels populars, el candidat del PSC ha afirmat que “no seria el més adient” i que “no és la primera opció”, però, preguntat aleshores per si descarta els vots d’Alejandro Fernández, Illa ha conclòs que “no”, però ha demanat “coherència”, recull l’ACN.

Illa també ha constatat que “la sociovergència no és impossible”, si bé creu que “no és el millor moment”. El candidat del PSC, a més ha considerat “inaudit” que el cap de llista de Junts, Carles Puigdemont, demani el suport de qui ha guanyat les eleccions.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari