Albiach promet tancar l’Oficina Exterior de Comerç de Catalunya a Tel Aviv i suspendre les relacions amb Israel

La candidata reivindica que l'únic vot "segur" per no pactar amb la dreta i impulsar el canvi és el dels comuns

La candidata de Comuns Sumar, Jéssica Albiach, durant el Consell Nacional de la formació (María Belmez, ACN)
La candidata de Comuns Sumar, Jéssica Albiach, durant el Consell Nacional de la formació (María Belmez, ACN).

La candidata dels Comuns Sumar el 12-M, Jéssica Albiach, ha promès tancar l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Tel Aviv i suspendre relacions amb Israel si la seva formació està al futur Govern català.

Ha considerat “del tot inacceptable” que, mentre Israel “està cometent un genocidi”, Catalunya tingui una oficina perquè empreses catalanes facin negoci a Israel i empresaris d’allà vagin a Catalunya a fer negoci.

“La pau no només es declara sinó que es practica”, ha dit durant el Consell Nacional de la formació a Barcelona aquest dissabte. D’altra banda, ha reivindicat que l’únic vot “segur” per no pactar amb la dreta i impulsar un projecte de canvi amb la transició ecològica i el reforç dels serveis públics és el vot als comuns.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari