La Junta Electoral no informa expressament la Generalitat de resolucions sobre el 12-M

El Govern li havia demanat que li comuniqués les decisions que prengui sobre les eleccions

Eleccions

La Junta Electoral Provincial de Barcelona ha rebutjat informar expressament la Generalitat de les resolucions que prengui sobre les eleccions al Parlament del 12 de maig.

El Departament de Presidència havia sol·licitat a l’àrbitre electoral que li comuniqués qualsevol acord, instrucció o resolució que adoptés sobre els comicis encara que la Generalitat no en sigui part afectada, però la Junta Provincial li ha respost que no hi està obligada i que, per tant, no ho farà.

L’organisme recorda que la llei marca que han de publicar les seves resolucions al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), mentre que la Junta Electoral Central (JEC) ho fa al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Les juntes electorals de Tarragona, Lleida i Girona no s’han pronunciat sobre la petició de la Generalitat.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari