Els socis de l’ANC rebutgen la llista cívica per la independència per un centenar de vots de diferència

Feliu diu que es tracta d'un "'no' per ara" i avisa que "avui no s'ha acabat res" i que volen "eleccions plebiscitàries"

La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat que se celebra a Taradell (Mar Martí, ACN)
La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat que se celebra a Taradell (Mar Martí, ACN).

Els socis de l’ANC han votat en contra d’impulsar una llista cívica de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, convocades pel proper 12 de maig. Ho ha donat a conèixer la presidenta de l’entitat, Dolors Feliu, durant l’Assemblea General Ordinària (AGO) que s’ha celebrat a Taradell.

El resultat ha estat molt ajustat i la diferència entre el ‘sí’ i el ‘no’ ha estat de tan sols 98 vots de diferència. Els vots negatius han sumat un 49,45%, els favorables un 48,16% i els vots en blanc un 2,38%. Feliu ha dit que aquesta diferència tan ajustada significa un “‘no’ per ara” i un “‘no’ per aquetes eleccions que s’han convocat precipitadament”. Ha avisat que “avui no s’ha acabat res”: “Volem més que mai eleccions plebiscitàries”.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari