Aragonès assegura que el 12-M caldrà escollir entre un president per a Catalunya o un delegat de la Moncloa

El president de la Generalitat reivindica la "responsabilitat" d'ERC amb retrets a Junts i En Comú Podem

El president de la Generalitat, Pere Aragonès; el president d'ERC, Oriol Junqueras; la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, i la diputada d'ERC al Congrés, Teresa Jordà (Guillem Roset, ACN)
El president de la Generalitat, Pere Aragonès; el president d'ERC, Oriol Junqueras; la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, i la diputada d'ERC al Congrés, Teresa Jordà (Guillem Roset, ACN).

El president de la Generalitat i futur candidat d’ERC a les eleccions al Parlament del 12-M, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dissabte que en els propers comicis s’haurà de decidir entre un president per a Catalunya o un delegat de la Moncloa. Durant l’acte ‘Guanya Catalunya’ al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya UPC), el republicà ha explicat que també caldrà decidir entre aquelles formacions que aposten per la “irresponsabilitat”, que davant dels problemes miren “cap a una altra banda” i que no donen suport als pressupostos “més alts de la història” o entre partits com ERC, que “treballen sense descans nit i dia per generar aliances” i els “millors comptes” de la història de la Generalitat.

Durant l’acte a la UPC s’ha celebrat l’aprovació de la Llei d’Amnistia al Congrés i s’ha tret pit de l’aposta política d’ERC per fer seure el PSOE i negociar els indults pels polítics presos per l’1-O i l’amnistia.

Al llarg de la jornada han estat constants les acusacions d'”irresponsabilitat” caps als partits que han impedit l’aprovació dels pressupostos del Govern per aquest 2024. Aragonès ha demanat que ERC “tingui més força” després del 12-M i ha recordat que el Govern va treballar amb els pressupostos “més alts de la història del país amb 42.000 milions d’euros”.”Hem d’assenyalar els qui han tingut la irresponsabilitat de menystenir un pressupost que suposava superar les retallades definitivament”, ha exposat.

Ha titllat l’actuació d’En Comú Podem com a “partidista i electoralista” i ha lamentat que tant comuns com Junts hagin deixat “sense recursos” als qui més ho necessiten.”Tots sabem que si depèn de Junts i el PSC al país avui no entraria en vigor el topall dels preus del lloguer. Amb els comuns tampoc perquè a última hora es despisten”, ha sentenciat Aragonès.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari