Els comuns avisen Aragonès que “té tres dies” per “rectificar i evitar Las Vegas del Mediterrani”

Colau diu a Collboni que ha de "clarificar" amb qui vol governar i l'adverteix que no dubtaran a tombar els pressupostos

Acte ‘Una Catalunya amb futur’, d’En Comú Podem. Participen Ernest Urtasun, Jaume Asens, Jèssica Albiach i Ada Colau (Gemma Sánchez, ACN)
Acte ‘Una Catalunya amb futur’, d’En Comú Podem. Participen Ernest Urtasun, Jaume Asens, Jèssica Albiach i Ada Colau (Gemma Sánchez, ACN).

La presidenta de grup parlamentari dels comuns, Jéssica Albiach, ha avisat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que “té tres dies” per “rectificar” i rebutjar el Hard Rock. “Té tres dies per tenir uns bons pressupostos i abandonar el Hard Rock, tres dies per evitar que Catalunya sigui Las Vegas del Mediterrani”, ha sentenciat Albiach durant un acte de Catalunya en Comú a Barcelona, on s’ha referit a la data que el Parlament votarà l’esmena a la totalitat presentada pels comuns.

Qui també ha intervingut a l’acte ha estat la líder dels comuns a Barcelona, Ada Colau, que ha advertit l’alcalde, Jaume Collboni, que ha de “clarificar” si vol governar amb ells. L’ha avisat que no dubtaran a tombar els comptes.

Albiach ha decidit afegir pressió a la negociació per als pressupostos de la Generalitat i ha recordat a Aragonès que només queden tres dies per la votació de les esmenes a la totalitat. “Té tres dies per decidir entre el passat i el futur per deixar enrere la Catalunya de casino i avançar cap a la Catalunya de la transició justa, la ciència i la innovació”, ha remarcat la líder dels comuns al Parlament.

Malgrat la situació, Albiach s’ha mostrat confiada que el Govern català “rectificarà” i “esmenarà el seu error”. Ha garantit que els comuns seran a la taula de negociació “fins a última hora” i ho intentaran “fins a l’últim minut”.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari