Élite Taxi acorda amb ERC, Junts, PSC i la CUP exigir el B2 de català a taxistes i VTC

El sindicat també demana que s'inclogui el sector en el pacte nacional per a la llengua

El portaveu d'Élite Taxi, Tito Álvarez - Foto: ACN, Albert Hernàndez

El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha afirmat aquest dijous que s’ha aconseguit un “acord polític” amb ERC, Junts, PSC i la CUP per exigir un nivell mínim de B2 de català als taxistes i conductors de vehicle de transport amb conductor (VTC).

Álvarez ha anunciat l’acord després de la reunió que ha mantingut amb les forces polítiques al Parlament de Catalunya, però ha subratllat que aquest “principi d’acord” està condicionat a l’aprovació dels pressupostos del Govern.

El portaveu d’Élite Taxi ha afegit que s’ha demanat que el sector se l’inclogui en el pacte nacional per la llengua, “igual que la sanitat”, i s’ha compromès a estudiar-ho. Álvarez també ha detallat que s’ha pactat incloure en la normativa la imposició de sancions per mala praxi dels taxistes, recull l’ACN.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari