El PP nega converses o negociacions amb ERC per a investir Feijóo

Els populars asseguren que Floriano només va comentar "de manera informal" a una diputada que deixessin governar Feijóo

El PP ha negat aquest dimarts que establís converses o negociacions amb ERC per provar d’obtenir el seu suport a la investidura del líder popular Alberto Núñez Feijóo, És la reacció a les manifestacions d’aquest dimarts de la secretària general d’ERC, Marta Rovira, a Ser Catalunya. Rovira ha explicat que el diputat del PP Carlos Floriano va contactar amb ells i va proposar parlar per configurar una majoria, y que els republicans “els vam respondre que no parlem amb el PP”.

Fonts dels populars asseguren que Floriano només va “comentar” a una diputada d’ERC, i “de manera informal i col·loquial” durant el mes d’agost, que “haurien de deixar governar la llista més votada”. “Res més”, sostenen. Els populars afegeixen que Floriano no havia rebut cap encàrrec per “plantejar res” a ERC, ni va parlar “amb la fugida Marta Rovira”, a qui “aprofitem per demanar que torni a Espanya per ser jutjada pels tribunals del nostre país”. En definitiva, segons aquestes fonts, el PP “mai ha establert el més mínim contacte amb ERC per buscar el seu suport a la investidura”.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari