Bolaños diu a la Comissió de Venècia que la llei d’amnistia compleix amb el dret europeu

El ministre de Presidència ressalta el seu efecte positiu per la convivència

Delegats de la Comissió de Venècia amb el ministre Félix Bolaños

El ministre de Presidència i Justícia, Félix Bolaños, ha defensat aquest dijous la llei d’amnistia davant la delegació de la Comissió de Venècia (CdV) que està de visita a Madrid convidada pel Senat, on el PP té majoria.

Segons ha indicat el govern espanyol, Bolaños ha traslladat que la proposició acordada pel PSOE i l’independentisme contribueix a la “convivència” i respecta plenament el text constitucional, al dret europeu i als principis del dret internacional.

A més, ha mostrat la seva “plena disposició” a mantenir un contacte continuat amb l’organisme per resoldre “qualsevol qüestió que els seus membres vulguin plantejar durant el procés de debat i tramitació del text”.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari