Puigdemont acusa el PSOE de no voler corregir “mancances importants” de l’amnistia

Recorda a Sánchez el "compromís" d'investidura d'una norma "integral, completa, sense exclusions"

L'eurodiputat de Junts i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, durant la intervenció en el debat amb Pedro Sánchez a Estrasburg (Parlament Europeu)

L’expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, ha acusat el PSOE de no haver “volgut corregir” les “mancances importants” de la llei d’amnistia, i ha afirmat que són aquestes mancances les que han dut els set diputats juntaires a votar no.

“D’haver comptat amb el nostre vot favorable hauria invalidat el compromís amb una amnistia integral, completa, sense exclusions. Un compromís que vam acordar per a la investidura del president Sánchez”, ha subratllat Puigdemont en un text a la xarxa social X.

L’expresident afirma que els esforços per millorar el text inicial han quedat “a mitges” i subratlla que el que es votava avui “no era la llei d’amnistia” que va dur Junts a optar per la investidura de Sánchez.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari